Exclusieve distributie

SamTrans verzorgt al uw exclusieve distributierondes.

Wagen die ingeladen wordt voor een exclusieve distributie rit
Een exclusieve distributieronde in beeld gebracht door een chauffeur die onderweg is naar zijn wagen met goederen

Op zoek naar Exclusieve distributie?

Ben je op zoek naar een oplossing voor jouw distributie? Bij SamTrans bieden we een breed scala aan maatwerk oplossingen die perfect zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Van snelle en efficiënte distributie van jouw goederen tot aan de deur van je klant, tot gepersonaliseerde en flexibele opties die perfect passen bij jouw bedrijf. Onze exclusieve distributie oplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan de toenemende vraag naar snelle en betrouwbare distributie, waar kwaliteit, service en leveringsgarantie voorop staan in het proces.

Kies voor de exclusieve distributie oplossingen van SamTrans en wees verzekerd van snelle en betrouwbare distributie, op maat van uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we jouw distributieproces kunnen personaliseren, optimaliseren en verbeteren.
Chauffeurs van SamTrans die goederen inladen in hun camionette om te vertrekken voor een exclusieve distributieronde

Exclusieve distributie garandeert leveringsgarantie, kwaliteit en service!

Klanten worden steeds meer eisend op vlak van leveringen. Traditionele distributiekanalen kunnen vaak niet meer voldoen aan de vraag van de klant omdat ze in vaste routines werken. SamTrans zorgt telkens dat elk project gescheiden blijft en behoud daardoor niet alleen zijn snelheid, maar ook flexibiliteit en kwaliteit.

Bij SamTrans passen we onze dienstverlening aan op maat van de klant. We zorgen dat vaste chauffeurs uw goederen steeds stipt, veilig en correct leveren en op de manier dat u het wenst. Wij bieden ook extra services aan indien gewenst en dat zowel bij het ophalen als afleveren.

Kortom bieden we met exclusieve distributie een unieke meerwaarde tegenover pakjesbedrijven. Wij begrijpen dat elke levering anders is en bieden daarom flexibele en kwalitatieve oplossingen aan voor elk soort project. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we uw logistiek kunnen personaliseren, verbeteren en optimaliseren.
Pallet die met laadklep en transpalet geladen wordt voor een exclusieve distributie route.

Leveringsgarantie staat centraal bij exclusieve distributie.

Grote distributieketen zijn trots op uitspraken als “95% van onze leveringen zijn binnen de 5 werkdagen geleverd”. Wij zien dit niet als iets om trots op te zijn. Mocht u die garanties overbrengen aan uw klanten, lijkt me dat niet overtuigend!

Onze exclusieve distributieprojecten behalen een leveringsgraad van 99,72% first day en 100% second day*. Dat is pas een overtuigende stelling om zowel uzelf als uw klanten gerust te stellen!(* studies op project van 1800 colli’s per maand en project van 19500 colli per maand)

Dispatcher die achter zijn computer werkt aan een exclusieve distributie routing.

Hoe werkt exclusieve distributie bij SamTrans??

Met onze last mile solutions, zetten we het woord solutions in het vet. Oplossingen op maat van elke klant. Na een kennismakingsgesprek bekijken we samen de mogelijke oplossingen voor uw logistieke uitdagingen. Dit doen we zowel voor dagelijkse rondes als losse projecten.

Daarna gaan we aan de slag! We leggen routes zo optimaal mogelijk en zetten chauffeurs in die exclusief voor jou project de baan op gaan zoals bij Sneltransport. of Koeriersdiensten. Op die manier krijgen uw klanten vaste gezichten te zien, zijn chauffeurs gekend met uw producten en klanten en zorgen we voor de hoogste leveringsgraad mogelijk!

 Pallets als illustratie voor transport

Ik wil mijn distributie project bespreken met SamTrans, wat moet ik juist doen?

Wij maken het graag zo simpel mogelijk voor jou

Bezorg ons een mail(9-17u) of Bel ons(24/7) met de volgende info:

Yellow checkBezorg ons een mail of Bel ons met uw gegevens en een korte omschrijving van uw project.
Yellow checkOnze projectmanager zal daarna met u een afspraak inplannen om het volledige verhaal te bespreken.
Yellow checkOmschrijving goederen (gewicht + afmetingen).
Yellow checkFacturatiegegevens.

Daarna krijgt u van ons een offerte op maat om uw project op te starten

Hebt u onbeantwoorde vragen?
Camionette van Sneltransport SamTrans