Last mile solutions

SamTrans is expert in het verzorgen van Last mile solutions op maat.

Wagen die geladen wordt voor een rondrit in een last miles solutions ronde door een chauffeur van SamTrans
Chauffeur van SamTrans tijdens last mile solutions onderweg naar zijn wagen met een doos

Op zoek naar Last mile solutions?

Ben je op zoek naar de juiste oplossing voor de last mile van jouw leveringsketen? Bij SamTrans bieden we een breed scala aan last mile solutions die perfect zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Van snelle en efficiënte levering van jouw goederen tot aan de deur van je klant, tot gepersonaliseerde en flexibele opties die perfect passen bij jouw bedrijf. Onze last mile solutions zijn ontworpen om te voldoen aan de toenemende vraag naar snelle en betrouwbare leveringsketens, waar kwaliteit, service en leveringsgarantie voorop staan in het proces.

Kies voor de last mile solutions van SamTrans en wees verzekerd van snelle en betrouwbare leveringen, op maat van uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we jouw leveringsketen kunnen personaliseren, optimaliseren en verbeteren.
Chauffeurs van SamTrans in het magazijn die hun wagen inladen met goederen voor last mile delivery

Last mile solutions op maat: Een enorme meerwaarde in leveringsgarantie, kwaliteit en service!

Bij het afleveren van pakketten is de laatste stap, de zogenaamde "last mile", vaak de meest cruciale. Het is immers de fase waarin het pakket daadwerkelijk wordt afgeleverd bij de ontvanger. Hierbij speelt niet alleen snelheid, maar ook kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit een belangrijke rol.

Standaard distributiekanalen kunnen deze elementen niet altijd garanderen. Met last mile solutions op maat bieden wij echter een unieke meerwaarde aan. Wij begrijpen dat elke levering anders is en passen onze dienstverlening daarop aan.

Dankzij onze op maat gemaakte last mile oplossingen kunnen wij leveringsgarantie bieden. Wij zorgen ervoor dat uw pakket op tijd en veilig wordt afgeleverd, ongeacht het tijdstip of de locatie. Bovendien bieden wij uitgebreide service, zowel bij het ophalen van het pakket als de aflevering bij de ontvanger.

Kortom, onze last mile solutions op maat bieden een unieke meerwaarde ten opzichte van standaard distributiekanalen. Wij begrijpen dat elke levering anders is en bieden daarom flexibele, betrouwbare en kwalitatieve oplossingen voor uw specifieke behoeften.
Pallet die met laadklep en transpalet geladen wordt voor een last mile solutions route.

Leveringsgarantie staat centraal bij onze last mile solutions.

Met veel trots beweren de grootste spelers op hun websites dat ze 95% van hun paketten binnen de 5 werkdagen hebben geleverd. Allemaal goed en wel voor dat telefoonhoesje, maar niet als uw klanten afhankelijk zijn van uw producten! Mocht u uw klanten beloven dat ze hun goederen 95% zeker krijgen binnen de 5 dagen, is dat dan overtuigend?

Binnen deze projecten behalen wij momenteel een leveringsgraad van 99,72% same day en 100% second day.* Stel je eens voor dat je uit eigen ervaring met zekerheid kan zeggen tegen uw klant, morgen is het geleverd, zou dat geen ideaal scenario zijn?(* studies op project van 1800 colli’s per maand en project van 19500 colli per maand)

Planner van SamTrans achter zijn computer die last mile solutions routes aan het opmaken is.

Hoe werken last mile solutions bij SamTrans?

Met onze last mile solutions, zetten we het woord solutions in het vet. Oplossingen op maat van elke klant. Na een kennismakingsgesprek bekijken we samen de mogelijke oplossingen voor uw logistieke uitdagingen. Dit doen we zowel voor dagelijkse rondes als losse projecten.

Daarna gaan we aan de slag! We leggen routes zo optimaal mogelijk en zetten chauffeurs in die exclusief voor jou project de baan op gaan zoals bij sneltransport. of koeriersdiensten. Op die manier krijgen uw klanten vaste gezichten te zien, zijn chauffeurs gekend met uw producten en klanten en zorgen we voor de hoogste leveringsgraad mogelijk!

 Pallets als illustratie voor transport

Ik wil mijn last-mile project bespreken met SamTrans, wat moet ik juist doen?

Wij maken het graag zo simpel mogelijk voor jou

Bezorg ons een mail(9-17u) of Bel ons(24/7) met de volgende info:

Yellow checkBezorg ons een mail of bel ons met uw gegevens en een korte omschrijving van uw project.
Yellow checkOnze projectmanager zal daarna met u een afspraak inplannen om het volledige verhaal te bespreken.
Yellow checkOmschrijving goederen (gewicht + afmetingen).
Yellow checkFacturatiegegevens.

Daarna krijgt u van ons een offerte op maat om uw project op te starten

Hebt u onbeantwoorde vragen?
Camionette van Sneltransport SamTrans